Vask af skilte

Bliv synlig fra vejen igen

Vi får jeres skilte til at stå knivskarpe igen

Vask af skilte sikre din virksomheds, skilte og logoer så de opnår en længere levetid.

Førsteindtrykket af jeres virksomhed er vigtigt, dette gælder også når det kommer til jeres virksomheds skilte/facadelogo. Fremstår de så beskidte og algebefængt at de kan være utydelig og svære at læse, kan det være med til at sende et dårligt signal til jeres kunder og evt. potentielle nye kunder.

 

Normalvis kræver skilte og facadelogoer ingen vedligeholdelse, men da de står ude, og er udsat for alt slags vejr som regn, vind og sol, kan det ikke helt undgås at de i ny og næ kræver en grundig rengøring så de igen kommer til at fremstå knivskarpe, og derved igen sender det rigtige signal om jeres virksomhed til omverden. Det klarer vi nemt og hurtigt.

Tilfredse kunder smiler når de viser deres nyvasket skilte frem

Toft Care – Purepower som er en lokal virksomhed med beliggenhed i Skive området.
Er en af de mange lokale kunder som vi har et samarbejde med. Her vasker vi både vinduer ude og inde i produktionen, samt deres flotte facade skilt. Hos Toft Care har de ekstrem højt fokus på renlighed, da det er en produktions virksomhed indenfor fødevare industrien

 

Vi sætter derfor en stor ære i, at netop Toft Care vælger at sætte deres tillid til NH Algerens som deres samarbejdspartner.

NH Algerens Aps

Nørregade 71 7860 Spøttrup

Telefon. 71 99 39 95
Mail: info@nh-algerens.dk

CVR NR: 39445778 

SOCIALE MEDIER

COPYRIGHT Ⓒ 2022

ANMELDELSER

Rated 5 out of 5
5 ud af 5 stjerner (baseret på 12 anmeldelser)