Erhverv

Erhvervs rådgivning om algerens som tilpasses efter hvert enkelt behov

Ingen algerens opgaver er hverken for store eller komplekse til os, vi tager alle udfordringer op og løser dem!

 

Hvordan vi løser din opgave bedst muligt aftaler vi i fællesskab. Vi tager jer med i de forskellige steps der er i processen, og giver jer altid professionel rådgivning og snakker om prisen inden arbejdet påbegyndes.

Lad os klare algerne for jer, så i kan lave netop det i er bedst til. Alt i skal gøre, er bare at nyde resultatet. Vi har mange udlejnings firmaer som vi har en fast vedligeholdelse aftale med, og passer deres arealer 2 gange årligt. Mulighederne er mange og de vil altid være tilpasset jeres vedligeholdelses budget.

NH Algerens Aps er sikkerheds godkendt og kan derfor også arbejde for Forsvaret.

Vi har renset facader på store erhvervs parker og efterfølgende givet alle facader imprægnering for et langt og holdbart resultat.
Er opgaven oppe i højden, løser vi det ved at leje en lift.
Vi har erfaring med algerens og facaderens af alle typer beton og sten samt alu og træ.
Vi renser med varmt vand for at skåne belægning og facader.

Kontakt os allerede i dag, og hør meget mere om en vedligeholdelse aftale til netop jeres virksomhed. Så garantere vi for et flot resultat 

Før & Efter

Resultatet taler for sig selv!

Træk
Facaderens-NH Algerens Aps
Træk

Vi garanterer enestående service

Vi er ikke tilfredse med vores arbejde, før du er det.

Garanti

Vi giver naturligvis garanti på vores algebehandlinger. Hvis en algebehandling ikke har den virkning som man må forvente, vil vi selvfølgelig genbehandle overfladen uden beregning.

Fagligt håndværk

Hos NH Algerens er god service og fokus på kunden en mærkesag – vi går ikke på kompromis med service! Vi vil gennem troværdig kommunikation sikre, at det, der bliver aftalt, bliver udført.

Gratis prøverens

Oplev effekten af professionel afrensning på dine egne fliser, belægningssten eller facade. Efter den gratis prøverens giver vi et uforpligtende tilbud på afrensning og imprægnering af resten af overfladen.

Vi renser med varmt vand

Vi bruger udelukkende hedevand/varmt vand, da det giver den bedste og mest effektive afrensning af alger og mos, hvilket gør, at vi kan rense med minimum brug af kemikalier.

Erhvervskunder

NH Algerens Aps

Nørregade 71 7860 Spøttrup

Telefon. 71 99 39 95
Mail: info@nh-algerens.dk

CVR NR: 39445778 

SOCIALE MEDIER

COPYRIGHT Ⓒ 2022

ANMELDELSER

Rated 5 out of 5
5 ud af 5 stjerner (baseret på 12 anmeldelser)