Fliserens

Fliserens er løsningen, hvis alger og flisepest først har skamferet din ellers flotte terrasse, indkørsel eller anden flisebelægning. Du bør handle hurtigt, inden følgevirkningerne fra alger og andre vækster ødelægger dine flisearealer. Kontakt os i dag, så vi kan sætte en effektiv stopper for alger og flisepest med det samme. Det koster mindre, end du tror!
Se din ca. Pris med vores prisberegner og se video om fliserens her på siden.

Priser

Priser fra 35 kr uden imprægnering og priser fra 50 kr med imprægnering pr. m2
Vælger du rens med vores kvalitets imprægnering er prisen 65 kr pr. m2
Har du mange kvadratmeter giver vi selvfølgelig rabat. Hent dit tilbud her.

Husk at du kan udnytte håndværkerfradraget, når vi foretager fliserens hos dig.

 

Et nylagt fliseareal er altid en fryd for øjet. Der midt i naturens tilfældighed skaber fliserne rette linjer og flotte, faste mønstre. Det ser smukt ud, og skaber en solid og praktisk basis for jeres ophold og brug af det pågældende areal.

Men lige så snart fliserne er lagt, begynde naturen at svare igen. Det sker i form af mikroskopiske alger. Det er encellede planter, der er så lette, at de bliver ført med vinden. Lander de på dine nylagte fliser på et sted, hvor fliserne er fugtige – f.eks. fordi de ligger i skygge for solen fra træer eller bygninger – går der ikke længe, før algerne har slået rod og begynder at brede sig på flisearealet.

 

Alger og flisepest er ikke bare en øjebæ på dine fliser

Har algerne først fået fodfæste på fliserne, går der ikke længe før flisepest, mos og andre vækster også finder vej til dit før så flotte fliseareal. Det gør flisearealet grimmere og grimmere at se på, samtidig med at filerne bliver glatte og fedtede at gå på, der hvor alge- og de andre vækster trives.

 

Gør du ikke noget ved problemet, gør der ikke længe, før flisekanterne begynder at stikke op, så du snubler over dem eller fliserne revner. Det skyldes, at alger og anden bevoksning holder på fugten. Derved får den bedre tid til at trænge ned mellem revnerne på fliserne og ned i grusunderlaget nedenunder.

 

Når frosten så kommer, opstår der frostsprængninger i både underlaget og de fugtige mellemrum mellem fliserne. Det betyder, at underlaget forskubber sig, så fliserne begynder at vippe, ligesom frostsprængninger ligefrem kan få dem til at revne.

 

Det er begyndelsen til enden på dit ellers så flotte fliseareal. I stedet får du udgifter til at få lagt fliserne om, eller skal have lagt helt nye fliser, længe før du havde regnet med.

Prisberegner for fliserens

 
0.00 Kr.

Fliserens sætter en effektiv stopper for alger og flisepest

Vælger du i stedet at få renset fliserne, så snart du opdager den første algevækst, sætter du en effektiv stopper for algevæksten og dens dyre følgeskader. Efter rensningen af fliserne kan du forringe både alger og flisepests levevilkår gevaldigt ved at få foretaget en algebehandling med efterfølgende imprægnering af fliserne.

 

Hos NH Algerens tilbyder vi alle tre behandlinger til priser, der er væsentligt lavere, end hvad det vil koste dig at genetablere flisearealet, den dag det bukker under for følgevirkningerne af algeangrebet.

 

Tjekliste for fliserens

Ryd hele flise arealet for havemøbler, grill og krukker mm.

Sørg for der er adgang til vand mens vi er der.

Fjern det  værste jord/ukrudt på fliserene.

Afløb til regnvand skal være rene, så vandet kan komme væk fra fliserne.

 

Tjekliste til imprægnering efter fliserens  

Sørg for fliserne stadig er ryddet for havemøbler, grill og krukker mm.

 

Imprægneringen har en tørre tid på op mod 6 timer – så ingen gang/kørsel på arealet
Først når det er tørt helt ind må man gå på fliserne igen.

 

Når alt er tørt kan havemøbler, grill og krukker mm. Sættes på plads igen
Og resultatet nydes.

 

Sådan foretager vi effektiv fliserensning

Vælger du NH Algerens til at ordne fliserne, kan vi tilbyde en komplet fliserens, algebehandling og imprægnering af flisearealet i fire trin:

 

1) Først renser vi fliserne med en særlig højtryksbaseret mekanisk renseløsning, der effektivt fjerner alger, flisepest og andre belægninger fra flisearealet. Det er et beskidt job, som vi naturligvis gør grundigt rent efter.

 

2) Vi gøre livet ekstra surt for alger og flisepest i fremtiden, da vi efterfølgende foretager en algebehandling af flisearealet. Herved desinficeres fliserne, så alle alger- og øvrige plantevækster dræbes.

 

3) Efter fliserensningen skal der fyldes sand i fugerne mellem fliserne igen med nyt ovntørret fugesand. Herefter fremstår flisearealet som nyt igen.
Vi levere ovntørret sand til din opgave, og vi kan også feje det ud for en merepris.
ellers er det en opgave som man meget nemt selv kan klare med en kost.

 

4) Vil du effektivt reducere mulighederne for, at nye alger og andre vækster kan få fodfæste på flisearealet, skal du lade os afslutte behandlingen med en imprægnering. Derved lægges der en nanoteknologiske membran over fliserne, som gør det nemmere for vand og fugt at løbe væk fra fliserne istedet for ind i dine fliser.

 

Hvor mange af disse trin du bestiller os til at udføre, bestemmer du selv. Men vil du have det bedste resultat og effektivt fremtidssikre dit fliseareal, bør du få udført alle fire trin inkl. imprægnering. Den forhindrer også pletter efter olie, spildt vin og andre farvende vækster, ligesom den gør det sværere for snavs at sætte sig på fliserne.

 

Bemærk: Imprægnering kræver at vi kommer på besøg to gange.
Da belægningen skal være helt tør inden den kan få imprægnering.

 

Til imprægnering anvender vi HydroBlock SB, som er en af de mest effektive og langtidsvarende imprægneringer på markedet.

 

Bestil fliserens hos NH Algerens i dag

Vil du sætte en effektiv stopper for alger og flispest, skal du handle nu og bestille en flisrensning hos NH Algerens i dag.

 

Se vores priser på fliserens via beregneren, algebehandlinger og imprægnering og book os her. Har du yderligere spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os via kontaktformularen her på siden, ved at sende en mail til til info@nh-algerens.dk eller ringe direkte til os på 71 993 995