Fliserens

Gør terrassen sommerklar

Fliserens er løsningen, hvis alger og flisepest først har skamferet din ellers flotte terrasse, indkørsel eller anden flisebelægning. Du bør handle hurtigt, inden følgevirkningerne fra alger og andre vækster ødelægger dine flisearealer.

Kontakt os i dag, så vi kan sætte en effektiv stopper for alger og flisepest med det samme. Det koster mindre, end du tror!
Se din ca. Pris med vores prisberegner og se video om fliserens her på siden.

Priser

Priser fra 35 kr uden imprægnering og priser fra 55 kr med imprægnering pr. m2.

Vælger du rens med vores kvalitets imprægnering er prisen 65 kr pr. m2. Har du mange kvadratmeter giver vi selvfølgelig rabat.

 

prisen uanset antal m2 starter ved 2500 kr.

 

Husk at du kan udnytte servicefradraget, når vi foretager fliserens hos dig.

Two columns
Vertical
Horizontal

PRISBEREGNER

Total

"{{getWooProductName}}" has been added to your cart

Your service request has been completed!

We have sent your request information to your email.
Issued on: {{ $store.getters.getIssuedOn }}
Payment method: {{ $store.getters.getPaymentType }}
{{ item.label }}: {{ item.converted }}

Derfor er fliserens vigtigt

Alger og flisepest er ikke bare en øjebæ på dine fliser

Har algerne først fået fodfæste på fliserne, går der ikke længe før flisepest, mos og andre vækster også finder vej til dit før så flotte fliseareal. Det gør flisearealet grimmere og grimmere at se på, samtidig med at filerne bliver glatte og fedtede at gå på, der hvor alge- og de andre vækster trives.

 

Gør du ikke noget ved problemet, gør der ikke længe, før flisekanterne begynder at stikke op, så du snubler over dem eller fliserne revner. Det skyldes, at alger og anden bevoksning holder på fugten. Derved får den bedre tid til at trænge ned mellem revnerne på fliserne og ned i grusunderlaget nedenunder.

Når frosten så kommer, opstår der frostsprængninger i både underlaget og de fugtige mellemrum mellem fliserne. Det betyder, at underlaget forskubber sig, så fliserne begynder at vippe, ligesom frostsprængninger ligefrem kan få dem til at revne.

 

Det er begyndelsen til enden på dit ellers så flotte fliseareal. I stedet får du udgifter til at få lagt fliserne om, eller skal have lagt helt nye fliser, længe før du havde regnet med.

Fliserens sætter en effektiv stopper for alger og flisepest

Vælger du i stedet at få renset fliserne, så snart du opdager den første algevækst, sætter du en effektiv stopper for algevæksten og dens dyre følgeskader. Efter rensningen af fliserne kan du forringe både alger og flisepests levevilkår gevaldigt ved at få foretaget en algebehandling med efterfølgende imprægnering af fliserne.

Hos NH Algerens tilbyder vi alle tre behandlinger til priser, der er væsentligt lavere, end hvad det vil koste dig at genetablere flisearealet, den dag det bukker under for følgevirkningerne af algeangrebet.

Sådan foretager vi effektiv fliserensning

Vælger du NH Algerens til at ordne fliserne, kan vi tilbyde en komplet fliserens, algebehandling og imprægnering af flisearealet i fire trin:

 

1) Først renser vi fliserne med en særlig højtryksbaseret mekanisk renseløsning, der effektivt fjerner alger, flisepest og andre belægninger fra flisearealet. Det er et beskidt job, som vi naturligvis gør grundigt rent efter.

 

2) Vi gøre livet ekstra surt for alger og flisepest i fremtiden, da vi efterfølgende foretager en algebehandling af flisearealet. Herved desinficeres fliserne, så alle alger- og øvrige plantevækster dræbes.

 

3) Efter fliserensningen skal der fyldes sand i fugerne mellem fliserne igen med nyt ovntørret fugesand. Herefter fremstår flisearealet som nyt igen.
Vi levere ovntørret sand til din opgave, og vi kan også feje det ud for en merepris.
ellers er det en opgave som man meget nemt selv kan klare med en kost.

4) Vil du effektivt reducere mulighederne for, at nye alger og andre vækster kan få fodfæste på flisearealet, skal du lade os afslutte behandlingen med en imprægnering. Derved lægges der en nanoteknologiske membran over fliserne, som gør det nemmere for vand og fugt at løbe væk fra fliserne istedet for ind i dine fliser.

 

Hvor mange af disse trin du bestiller os til at udføre, bestemmer du selv. Men vil du have det bedste resultat og effektivt fremtidssikre dit fliseareal, bør du få udført alle fire trin inkl. imprægnering. Den forhindrer også pletter efter olie, spildt vin og andre farvende vækster, ligesom den gør det sværere for snavs at sætte sig på fliserne.

 

Bemærk: Imprægnering kræver at vi kommer på besøg to gange.
Da belægningen skal være helt tør inden den kan få imprægnering.

Til imprægnering anvender vi HydroBlock SB, som er en af de mest effektive og langtidsvarende imprægneringer på markedet.

Få din nye
terrasse tilbage

Vil du sætte en effektiv stopper for alger og flispest, skal du handle nu og bestille en flisrensning hos NH Algerens i dag.

NH Algerens Aps

Nørregade 71 7860 Spøttrup

Telefon. 71 99 39 95
Mail: info@nh-algerens.dk

CVR NR: 39445778 

SOCIALE MEDIER

COPYRIGHT Ⓒ 2022

ANMELDELSER

Rated 5 out of 5
5 ud af 5 stjerner (baseret på 12 anmeldelser)