Imprægnering

Et must have efter algerensning

En imprægnering sikrer dig effektivt mod, at algerne kan stortrives på dit tag, din facade eller dine flisearealer igen, når de først er blevet fjernet. Derfor er det altid en god ide at lade os foretage en imprægnering efter endt algebehandling, facade- eller fliserens. Book os allerede i dag!

Fugt og skygge giver de bedste vækstbetingelser for alger, flisepest, mos og andre af de vækster, som med tiden sætter sig på dit tag, din facade og dine flisearealer. Ved at imprægnere disse overflader efter en algebehandling eller algerensning, kan fugten nemmere forsvinde. Derved får algerne dårligere vækstvilkår, så de ikke udvikler sig nær så hurtigt som tidligere.

holde algerne i skak

Alt i alt betyder imprægneringen, at det bliver meget nemmere at holde alger og flisepest i skak. Risikoen for at der opstår algebelægninger, er stadig til stede, men vækstmulighederne er reduceret så meget, at algebelægningerne ikke udvikler sig med samme hast – eller helt giver op.

 

Derved kan tag, facade og flisearealer holdes pæne og flotte med et minimum af vedligeholdelse. Vælger du at få foretaget en regelmæssig algebehandling, kan du vente et eller to år længere mellem hver behandling, end hvis du ikke havde fået imprægneret arealet.

 

Samtidig kan du glæde dig over, at alle mulige andre former for væsker og skidt og møg, også får svært ved at fæstne sig på arealet. Så skulle du f.eks. få spildt olie, vin eller andre farvende væsker på terrassefliserne, undgår du, at væsken trænger ned og farver fliserne.

Hvordan virker imprægnering

Ved imprægneringen påfører vi en nanoteknologisk væske ved navn HydroBlock SB. Den trænger ned i overfladen på taget, facaden eller fliserne. Derved dannes en vandskyende membran oven på overfladen, som forhindrer vandet i at trænge ned i underlaget. Samtidig sørger membranen for, at regnvand og fugt nemmere løber fra og hurtigere fordamper.

Membranen tillader desuden fugt og vanddamp at trænge ud fra materialet under overfladen. Det sikrer, at huset og fliserne fortsat kan ånde. Derfor forebygger HydroBlock SB også frostsprængninger og andre frostskader på tag, facade og flisearealer.

Hvorfor er imprægnering vigtigt?

Sådan foregår imprægnering mod alger

For at imprægneringen kan få den mest optimale effekt, skal arealet som skal imprægneres være tørt og rent. Derfor foretager vi sjældent imprægnering mod alger samme dag, som vi har foretaget algebehandling eller algerensning.

Ved imprægneringen påføres imprægneringsmidlet overfalden med lavtryk. Efter imprægneringen skal overfladen have lov til at hærde op. 

Det tager mellem 2 og 6 timer alt efter vejret. I hærdningsperioden må der ikke færdes på overfladen. Så har vi f.eks. imprægneret fliserne i din indkørsel, bør du vente til dagen efter med at køre eller gå på flisearealet. Det samme gælder flisearealer på terrasse eller havegang.

Få effektiv imprægnering med HydroBlock SB og NH Algerens

Hos NH Algerens anvender vi som allerede nævnt markedets mest effektive imprægnering mod alger i form af HydroBlock SB. Selve behandlingen koster forbavsende lidt i forhold til effekten. Især hvis du vælger at få imprægneringen foretaget i forlængelse af en algebehandling eller algerensning udført af os.

Vil du have det mest effektive værn mod alger, mos, flisepest og andre belægninger, bør du kontakte os allerede i dag. Så finder vi den første ledige tid i kalenderen til at foretage din algebehandling eller algerensning med efterfølgende imprægnering.

NH Algerens Aps

Nørregade 71 7860 Spøttrup

Telefon. 71 99 39 95
Mail: info@nh-algerens.dk

CVR NR: 39445778 

SOCIALE MEDIER

COPYRIGHT Ⓒ 2022

ANMELDELSER

Rated 5 out of 5
5 ud af 5 stjerner (baseret på 12 anmeldelser)