ALGEBEHANDLING

Alger og mos ødelægger ikke kun dit tags udseende. Disse bevoksninger holder typisk meget på fugten og er derfor den hyppigste årsag til frostsprængninger.

FLISERENS

Er du også træt af at kigge på grimme og glatte fliser, måske endda med flise pest? Slip for besværet og lad os rense dine fliser, nemt og effektivt. Fliserens er delt op i 3 faser:

FACADERENS

Trænger dine facader også til en grundig afrensning, men ved du ikke helt, hvilken behandling der vil forlænge levetiden for afrensningen og din facades overflade?

RENSNING AF TAGRENDER

Hvorfor lade dine tagrender bliver blokeret af blade og mudder og dermed risikere skader på dit hjem? Tagrender er en vigtig del af dit hjems vejrbeskyttelse system.

IMPRÆGNERING

HydroBlock SB er et imprægneringsmiddel, der trænger godt ind i materialet. Og det er derfor velegnet til bl.a. facader, lagerhaller og brokonstruktioner...

ANDRE YDELSER

Bekæmpelse af muldvarper og mosegrise. Vi bekæmper muldvarper og mosegrise på en effektiv og miljørigtig måde - Vi benytter ikke gift! Vores priser ligger fra kr. 1000,-

VINDUESPUDSNING

Rene vinduer sender et positivt signal, og får dine lokaler/stuer til at fremtræde lyse og indbydende. NH Algerens udfører vinduespudsning på traditionel måde eller med vaskeanlæg med ultra rent vand.

VASK AF SKILTE

Er din virksomheds skilte eller facadelogo så beskidte, at dine kunder ikke kan finde dig? Så var det måske en idé at få dem vasket, så kunderene kan se, at jeres firmaprofil skinner! Læs mere om vask af skilte her.

VASK AF SOLCELLER

Ønsker du også, at dine solceller bedre kan, optage solen hele året og dermed lave mere strøm? Så skulle du få dem vasket og renset. Det bedste tidspunk at få vasket solceller på er...