Algebehandling af tag

Algebehandling til private og erhverv – Alger, mos og andre vækster på taget gør ikke alene taget grimt at se på. De forkorter også levetiden på dit tag, fordi algerne holder på fugten, så der nemmere opstår frostsprængninger. Derfor bør du få fjernet algebelægning og behandlet taget for alger regelmæssigt. Bestil hos os i dag, så vi kan sætte en effektiv stopper for algerne på taget.

 

Vi foretager også algebehandling af facader, terrasser, flisearealer, hegn, udhæng, trægavle og andre hårde overflader, der kan vokse alger på. Så uanset hvor du har problemer med alger, kan vi hjælpe jer med at få den pæne facade eller belægning frem igen. Alger er mikroskopiske, encellede planter, der spredes med vinden. Der hvor de lander, slår de rod. Er der fugtigt og skyggefuldt er vækstbetingelserne ekstra ideelle. Det er der oftest de steder på taget, der ligger i skygge fra omkringstående træer og bygninger, samt på nordvendte tagflader hvor solen aldrig får mulighed for at skinne direkte på taget.

0-150 m2

Pris: 845,-

Denne pakke passer til f.eks

Algebehandling af mindre areal
– Sommerhus tag
– Et mindre hus tag
– Flise areal
– Facade
– Op til 150 m2

MEST POPULÆRE

150-300 m2

Pris: 1200,-

Denne pakke passer til f.eks

Algebehandling af
– Et normalt hus tag
– Flise areal
– Facade
– Op til 300 m2

300-400 m2

Pris: 1495,-

Denne pakke passer til f.eks

Algebehandling af støre areal
– Et stort hus tag
– Garage tag
– Flise areal
– Facade
– Op til 400 m2

400-500 m2

Pris: 1795,-

Denne pakke passer til f.eks

Algebehandling af rigtig stort areal

– Et stort hus og garage med tag
– udhus tag
– Flise areal
– Facade
– Op til 500 m2

landbrug/Erhverv

kontakt for tilbud

Denne pakke passer til f.eks

Algebehandling af Landbrug / Erhverv
– Tag flader
– facader
– Flise areal
– Op til alle de m2 i ønsker.

Kontakt os på mail / mobil for et tilbud

Tilvalg pakke (vinduespudsning)

Tilvalgs pakken er til dig som ønsker at få vindues pudsning efter algebehandling.
“Gælder kun huset”  Ikke udbygninger

Tjekliste for algebehandling

Dække sarte planter til såsom ”følsomme blomster, roser, blomsterkrukker mm.”

Vaske vinduer og karme efter en behandling.

Flytte ting på flise areal hvis man skal have algebehandlet fliser.

Huske at åbne for udendørsvandet – så vi har adgang til vand.

 

Alger gør ikke alene taget grimt at se på

Har algerne først fået fat, går der ikke længe, før de bliver synlige som en grønlig, grålig eller mørk plamage på tagbelægningen.

Gør du ikke noget ved problemet, går der ikke længe, før algekolonierne har vokset sig så store, at der begynder at gro mos og andre vækster oven på algerne. For algerne holder på fugten og gør det nemmere for andre vækster at slå rod.

Det gør ikke alene taget grimmere og grimmere. Det øger også risikoen for, at der opstår frostsprængninger i tagbelægningen, så fugten kan trænge ind i tagkonstruktionen. Her vil den øge risikoen for råd i træværket og give bedre vækstbetingelser for sundhedsskadelig mug og skimmelsvamp.

Derved skæres der flere år af tagets og tagkonstruktionens levetid, ligesom taget nemmere kan blive skadet af storm og skybrud. Samtidig kan skimmelsporerne give helbredsmæssige problemer for husets beboere, hvis de finder vej ind i boligen fra tagkonstruktionen.

 

Få gjort noget ved algeproblemet i tide

Derfor bør du få sat en effektiv stopper for algerne, så snart du opdager dem på dit tag. Jo hurtigere du får dem behandlet, jo hurtigere slipper du også af med de grimme plamager på taget – og undgår langtidsvirkningerne på taget.

Det gøres med en såkaldt algebehandling, som desinficerer taget, og fjerner algerne effektivt i løbet af en til 12 måneder efter behandlingen. Herefter kan du eventuelt vælge at få imprægneret taget, så der danner sig en glat, nanoteknologisk membran oven på tagbelægningen – i stil med den imprægnering, du kan få på ruderne på bilen. Den leder effektivt vand og fugt væk fra taget. Derved fjernes de gode vækstbetingelser for algerne, så de får sværere ved at udvikle sig igen.

 

Algebehandling af taget kræver hverken stiger og stillads

Moderne algebehandling kræver ikke, at der skal nogen op at gå på taget. Der er heller ikke brug for at få sat stillads eller stiger op. På et typisk dansk parcelhus kan behandlingen klares nede fra jorden ved hjælp af en lang lanse med en særlig skumdysse på.

Skumdyssen spreder et lag skum med algebehandling ud over taget. Skummet er en basisk væske, der hverken skader tagbelægningen eller er skadelig for miljøet. Så skulle der komme lidt skum på vinduer, beplantning eller lignende, opstår der ingen skader på dem. Planterne kan dog godt få lidt brune blade, hvor de bliver ramt. Er der kommet algerens på vinduerne, anbefaler vi også, at du få pudset vinduerne med det samme.

Derefter tager det som allerede nævnt fra 1 til 12 måneder efter algebehandlingen er udført, før alger og mos helt er forsvundet fra taget. Er taget slemt angrebet af mos og gulalger, kan det være nødvendigt med en ekstra behandling.

Når alger og mos først er effektivt fjernet, er det en god ide at få imprægneret taget, så algevæksten hæmmes fremadrettet.

 

Algebehandling giver et flot og mere sikkert tag

Gentager du fremover algebehandlingen regelmæssigt hvert eller hvert andet år, vil du aldrig få problemer med alger igen. I stedet kan du glæde dig over, altid at have et flot og pænt tag, der kan holde i mange år fremover.

Derved er jeres bolig bedre sikret under de mere ekstreme vejrforhold med skybrud og storm, som vi skal vænne os til i fremtiden. For når taget er helt, kan vinden ikke få fat i tagbelægningen og ødelægge den, ligesom selv ekstreme vandmængder ledes effektivt væk fra taget, fordi det er helt.

 

Algebehandling af alle hårde overflader

Vælger du NH Algerens, får du markedets mest effektive algebehandling med miljøvenlige midler til en rigtig god pris. Det koster faktisk meget mindre end de fleste forventer, fordi vi hverken skal op på taget, eller har brug for stiger eller stillads.

Vi foretager også algebehandling af facader, terrasser, flise arealer, hegn, udhæng, trægavle og andre hårde overflader, der kan vokse alger på. Så uanset hvor du har problemer med alger, kan vi hjælpe.

 

Få algebehandling af taget til god pris med høj effektivitet

Så vil du blive algerne kvit på taget, er det os, du skal have fat i. Udfyld kontaktformularen her på siden, send en mail til info@nh-algerens.dk eller ring direkte til NH Algerens Nummeret som du finder nederst på siden. Så kontakter vi dig og giver dig et helt uforpligtende tilbud på en algebehandling af dit tag. Vi udfører også fliserens og facaderens, ligesom vi også kan fjerne alger på træterrasser.